training

aanbod trainingen voor introverte professionals

Aanbod trainingen open inschrijving

Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional

Vind jij het lastig om in een overleg het woord te nemen? Ben jij bedachtzaam en heb je moeite met small talk? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en kun je goed alleen zijn? Dan ben je zeer waarschijnlijk een meer introvert persoon. 

Voor mensen die echt een sprong willen maken in het vergroten van hun impact, is het traject Persoonlijke effectiviteit een goede keuze. Dit is een combinatie van training en coaching. Je start met twee keer een dagdeel training (met een tussentijd van 3-4 weken) in een kleine groep gelijkgestemden. Daarna heb je nog drie sessies persoonlijke coaching om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. De support van medecursisten gecombineerd met aandacht voor jouw specifieke leerwensen en je eigen kwetsbaarheden. Lees verder…

Is een traject Persoonlijke effectiviteit jou teveel of te kostbaar? In de 1-daagse training Persoonlijke effectiviteit leer je als introvert wat er nodig is om je kwaliteiten optimaal tot hun recht te laten komen en je bijdrage zichtbaar te maken. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en valkuilen, en staat stil bij je eigen onuitgesproken verwachtingen en aannames. Je snapt de verschillen in communicatie tussen extraverte en introverte mensen. Je vergroot je handelingsrepertoire en je zelfvertrouwen neemt toe. Deze training is te boeken in combinatie met 1 of meer coachsessies.  Lees verder..


Omgaan met confrontaties en conflicten voor introverte mensen

aanbod trainingen mimicriBen jij goed in staat problemen van allerlei kanten te bekijken? Voor elk gezichtspunt is wel wat te zeggen, denk je. Dan is het een uitdaging om zelf een (voorlopig) standpunt in te nemen. Want, als je een standpunt inneemt kun je ook tegengas verwachten. Hoe ga je daar constructief mee om? Deze training is ontwikkeld voor introverte mensen die confrontaties en conflicten het liefst zoveel mogelijk uit de weg gaan. Uit angst voor gedoe, voor ruzie, voor niet aardig zijn of niet aardig gevonden worden. Lees verder..

 

Aanbod trainingen in company 

Alle trainingen, inclusief de combinatie van training en persoonlijke coaching, kunnen ook in company worden gegeven, voor introverte professionals of juist een gemengde groep. Wat kan je als leidinggevende doen om de samenwerking te faciliteren? Hoe kan je in een team elkaar steunen en ieders bijdrage optimaliseren? Op verzoek maak ik een workshop of training op maat. Ook korte workshops van 1,5 tot 2 uur behoren tot de mogelijkheden.