training

aanbod trainingen voor introverte professionals

Aanbod trainingen open inschrijving

Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional

Vind jij het lastig om in een overleg het woord te nemen? Ben jij bedachtzaam en heb je moeite met small talk? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en kun je goed alleen zijn? Dan ben je zeer waarschijnlijk een meer introvert persoon. 

In deze training Persoonlijke effectiviteit leer je als introvert wat er nodig is om je kwaliteiten optimaal tot hun recht te laten komen en je bijdrage zichtbaar te maken. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en valkuilen, en staat stil bij je eigen onuitgesproken verwachtingen en aannames. Je snapt de verschillen in communicatie tussen extraverte en introverte mensen. Je vergroot je handelingsrepertoire, en je zelfvertrouwen en impact nemen toe. Het is een training van 4 dagdelen verspreid over 9-12 weken, zodat het ook echt kan beklijven. Lees verder ..


Omgaan met confrontaties en conflicten voor introverte mensen

aanbod trainingen mimicriBen jij goed in staat problemen van allerlei kanten te bekijken? Voor elk gezichtspunt is wel wat te zeggen, denk je. Dan is het een uitdaging om zelf een (voorlopig) standpunt in te nemen. Want, als je een standpunt inneemt kun je ook tegengas verwachten. Hoe ga je daar constructief mee om? Deze training is ontwikkeld voor introverte mensen die confrontaties en conflicten het liefst zoveel mogelijk uit de weg gaan. Uit angst voor gedoe, voor ruzie, voor niet aardig zijn of niet aardig gevonden worden. Lees verder..

 

Aanbod trainingen in company 

Alle trainingen kunnen ook in company worden gegeven, voor introverte professionals of juist een gemengde groep. Wat kan je als leidinggevende doen om de samenwerking te faciliteren? Hoe kan je in een team elkaar steunen en ieders bijdrage optimaliseren? Op verzoek maak ik een workshop of training op maat. Ook korte workshops van 1,5 tot 2 uur behoren tot de mogelijkheden.