leveringsvoorwaarden

Trainingen en workshops
Zo gauw we je inschrijving hebben ontvangen, mailen we je een bevestiging van ontvangst. Na je aanmelding heb je 14 dagen bedenktijd.

Annuleren
Je kunt gratis annuleren tot 4 weken voor de start van de training. Mocht je daarna willen annuleren, dan kost dat geld, tenzij je moet afzeggen vanwege Corona gerelateerde klachten.
• 1 maand tot 2 weken voor de start van de workshop of training: 50% van de prijs.
• Minder dan 2 weken voor de start van de workshop of training: 100% van de prijs.

Als we besluiten de training te annuleren wegens gebrek aan inschrijvingen dan word je hiervan uiterlijk twee weken van tevoren op de hoogte gesteld.

Als je moet annuleren vanwege ziekte, een ongeluk of een sterfgeval in de naaste omgeving overleggen we hoe we dat zo kunnen oplossen dat het voor beide partijen redelijk voelt. Een overvolle agenda geldt niet als overmacht.

Studiematerialen
Op alle studiematerialen die we zelf hebben gemaakt, rust het auteursrecht van Marijke van Dusseldorp. Je mag het kopiëren voor eigen gebruik zolang je de bron duidelijk vermeldt.

Privacy
Mimicri training behandelt alle gegevens die je doorgeeft strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens, maar ook voor informatie over je werk, je carrière, je eigen sterktes en zwaktes enzovoort.We gebruiken je adresgegevens alleen om je inschrijving te behandelen of om contact met je op te nemen over de training. We staan je gegevens nooit af voor gebruik door derden. Je kunt de gegevens die we van je bewaren altijd inzien of laten verwijderen. Lees hier de volledige Privacy verklaring.