training

introverte professional persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional

Vind jij het lastig om in een overleg het woord te nemen? Ben jij bedachtzaam en heb je moeite met small talk? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en kun je goed alleen zijn? Dan ben je zeer waarschijnlijk een introvert persoon. 

In deze trainingen Persoonlijke effectiviteit leer je als introvert wat er nodig is om je kwaliteiten optimaal tot hun recht te laten komen en je bijdrage zichtbaar te maken. Je vergroot je handelingsrepertoire, en je zelfvertrouwen en impact nemen toe.

Er is een meerdaagse training van 4 dagdelen, voor professionals met een meer introverte persoonlijkheid die een flinke sprong willen maken in het vergroten van hun impact en zichtbaarheid op het werk. Lees verder ..

Vind je 4 dagdelen teveel? Er is ook een 1-daagse training. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten en valkuilen, en staat stil bij je eigen onuitgesproken verwachtingen en aannames. Je snapt de verschillen in communicatie tussen extraverte en introverte mensen. Dat geeft je vrijheid om te handelen waardoor je persoonlijke effectiviteit en impact toeneemt. Lees verder ..


Omgaan met confrontaties en conflicten voor introverte mensen

conflicthantering introvertAls je een standpunt inneemt kun je ook tegengas verwachten. Hoe ga je daar constructief mee om? Deze training is ontwikkeld voor introverte mensen die confrontaties en conflicten het liefst zoveel mogelijk uit de weg gaan. Uit angst voor gedoe, voor ruzie, voor niet aardig zijn of niet aardig gevonden worden. In de middag is er gelegenheid situaties te oefenen met een trainingsacteur. Lees verder..

 

In company trainingen

Alle trainingen kunnen ook in company worden gegeven, voor introverte professionals of juist een gemengde groep. Wat kan je als leidinggevende doen om de samenwerking tussen introverte en extraverte mensen te faciliteren? Hoe kan je in een team elkaar steunen en ieders bijdrage optimaliseren? Op verzoek maak ik een lezing, workshop of training op maat.