training

zichtbaarheid introverte professionalSpeciaal voor mensen met een meer introverte persoonlijkheid bieden we trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit.
Introverte mensen horen op het werk nogal eens dat ze onvoldoende zichtbaar zijn. Dat komt doordat we extravert gedrag tot norm hebben verheven. We waarderen sociaal, spontaan en energiek gedrag. Introverte kwaliteiten komen daardoor lang niet altijd tot hun recht.


BEN JIJ EEN INTROVERT PERSOON?
Vind jij het lastig om in een overleg het woord te nemen? Ben jij bedachtzaam en heb je moeite met small talk? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en kun je goed alleen zijn? Dan ben je zeer waarschijnlijk een introvert persoon. 

In onze trainingen over persoonlijke effectiviteit leer je als introvert wat er nodig is om je kwaliteiten optimaal tot hun recht te laten komen en meer zichtbaar te zijn. Op een manier die bij jou past. Dat begint met bewustwording van jouw kwaliteiten en valkuilen, en ook van onuitgesproken verwachtingen en aannames. Je leert doelgericht en constructief te schakelen op de as Introvert – Extravert gedrag.

Het werken in een kleine groep met gelijkgestemden zorgt voor veiligheid, diepgang en veel persoonlijke aandacht. We bieden een meerdaagse en een eendaagse variant.
Informatie en aanmelden meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional.
Informatie en aanmelden 1-daagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional. Of lees eerst wat het anderen heeft opgeleverd.


HEBT U INTROVERTE MEDEWERKERS?
Deze medewerkers vinden het lastig zichtbaar te zijn, zeker tijdens een overleg of vergadering. Hierdoor mist de organisatie de inhoudelijke bijdrage van deze medewerkers die vaak een expert zijn in hun vak.

Wij bieden zowel een intensieve meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional’, als een 1-daagse variant met als doel de zichtbaarheid en effectiviteit van deze medewerkers te vergroten.

U kunt ook contact opnemen voor een in company training (evt. in Engels), of maatwerk op het gebied van het verbeteren van de samenwerking tussen extraverte en introverte medewerkers.


THEMATISCHE VERVOLGTRAININGEN
Voor deelnemers aan de training Persoonlijk effectiviteit organiseren we regelmatig een thematische vervolgtraining van 1 of 2 dagdelen.