training

zichtbaarheid introverte professionalIk train introverte professionals in het vergroten van hun zichtbaarheid en persoonlijke effectiviteit.

Daarnaast train ik trainers/coaches in het beter kunnen aansluiten bij introverte deelnemers in hun training en coaching. Ben jij trainer/coach, lees dan hier verder.

De training Persoonlijke effectiviteit is speciaal ontwikkeld voor mensen met een meer introverte persoonlijkheid.
Introverte mensen horen op het werk nogal eens dat ze onvoldoende zichtbaar zijn. Dat komt doordat we extravert gedrag tot norm hebben verheven. We waarderen sociaal, spontaan en energiek gedrag. Introverte kwaliteiten komen daardoor lang niet altijd tot hun recht.

Vind jij het lastig om in een overleg het woord te nemen? Ben jij bedachtzaam en heb je moeite met small talk? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en kun je goed alleen zijn? Dan ben je zeer waarschijnlijk een introvert persoon. 

In deze training over persoonlijke effectiviteit leer je als introvert wat er nodig is om je kwaliteiten optimaal tot hun recht te laten komen en je bijdrage zichtbaar te maken. Je vergroot je handelingsrepertoire, je zelfvertrouwen en impact nemen toe. Er is een meerdaagse en een 1-daagse variant.

Wat levert het op? Een deelnemer van de meerdaagse (2019):
De training oversteeg de verwachtingen. De kleinschaligheid en aandacht zorgde er voor dat ik mij niet kon verbergen in de groep, waardoor ik er des te meer uit heb gehaald. Verder was het goed dat de aangedragen leerpunten eerst goed geanalyseerd werden zodat echt het achterliggende probleem aangepakt kon worden.

Informatie en aanmelden meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional.
Informatie en aanmelden 1-daagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional.

Of lees eerst wat het anderen heeft opgeleverdVeel deelnemers doen mee omdat ze zich zo herkennen in mijn blogs.


HEB JIJ INTROVERTE MEDEWERKERS DIE ONVOLDOENDE ZICHTBAAR ZIJN?
Introverte medewerkers laten soms minder van zich horen, zeker tijdens een overleg of vergadering waar anderen makkelijker het woord nemen dan zij. Met als gevolg dat wat ze doen minder zichtbaar is voor anderen. Ook zijn ze zich lang niet altijd bewust van hun toegevoegde waarde. Hierdoor mist de organisatie hun bijdrage, en daarmee vaak ook een bepaalde deskundigheid.
Er is zowel een intensieve meerdaagse training Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional’, als een 1-daagse variant met als doel de zichtbaarheid en effectiviteit van deze medewerkers te vergroten. Ik kan de training ook in company verzorgen (ook in het Engels).

Levert de samenwerking binnen of tussen teams problemen op? Ik begeleid ook teams. Dat is altijd maatwerk. Ik denk graag met je mee of ik iets voor jouw team of organisatie kan betekenen. Bel me gerust.


THEMATISCHE VERVOLGTRAININGEN
Voor deelnemers aan de training Persoonlijk effectiviteit organiseer ik een enkele keer per jaar een thematische vervolgtraining van 1 of 2 dagdelen.