vervolgtraining

Eerstvolgende mogelijkheid vervolgtraining maandagmiddag 12 februari

VOOR WIE
Voor mensen die hebben deelgenomen aan een 1-daagse training Persoonlijke effectiviteit organiseren we regelmatig een vervolgtraining. Deze middag is een verdieping op het thema communicatie en interactie met meer extraverte professionals.

INHOUD EN WERKWIJZE

  • Oogsten en delen van je ervaringen met het geleerde in de praktijk. Zo wordt jij je bewust van wat je nu anders doet, en wat het effect daarvan is. Dit geeft inzicht en zelfvertrouwen. Je leert ook door van anderen te horen wat goed gaat en wat nog lastig is.
  • Concreet aan de slag met je eigen vragen en behoeftes. Het programma maken we op basis van de leerwensen van de deelnemers. Van tevoren vragen we je waar je in de praktijk tegenaan loopt en wat je wilt oefenen.
  • Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: het geven en ontvangen van feedback, aansluiting vinden op een netwerkbijeenkomst, onderhandelen, assertiviteit. omgaan met conflicten.
  • Situaties uitspelen en oefenen met elkaar en/of met Marijke  (Marijke is ook trainingsacteur).
  • Waar van toepassing geven we verdieping vanuit de theorie.

PRAKTISCH
Datum: Maandag 12 februari 2018 van 13.15 tot 17.00 uur.
Locatie: Duivendaal 7, Wageningen
Kosten:  150 Euro, vrijgesteld van btw.
Groepsgrootte: maximaal 8.
Trainers: Marijke van Dusseldorp en Geraldine Sinnema.

AANMELDEN
Stuur een mail naar marijke@mimicri-training.nl.
Heb je wel interesse maar kun je 12 februari niet? Laat het ons dan ook weten, bij voldoende belangstelling prikken we een volgende datum.